Sunday, 13 January 2013

I'm Happy for them

Assalamualaikum Wrbt.

Hai. Apa khabar? Semoga sentiasa sihat dan di bawah lindungan Allah. InsyaAllah.
Entri kali ni simple tapi sangat bermakna. Aku nak share kegembiraan aku dengan korang. Nak cerita ni, (kalau dekat sini korang baca cerita aku je lah kan) ada 2orang kawan aku dah dapat tawaran pergi sekolah yang diorang minta. Seorang dapat SM Teknik K.Lumpur, seorang lagi Kolej Vokasional dekat Johor. Aku gembira sangat untuk diorang :D


                          Nur Felissa Najwa Binti Mohd Noor Effendy
                                      SM Teknik Kuala Lumpur
                                  (yang sebelah kanan tu yeee)

Fel, aku gembira untuk kau. Semoga kau berjaya capai cita-cita kau untuk jadi seorang Akauntan yang cemerlang! By the way, kitorang peminat tegar KPOP. See, our tagline. Super Junior EverLasting Friends. kuikuikui ;)


                                             Nadia Naziera
                             Kolej Vokasional Johor (Seni Kulinari)
                                    (orangnya yang tengah2 tu)

Nadia, aku bangga dengan kau walaupun kau ni 'rock' sikit tapi, DALAM HATI ADA TAMAN maaa ambil Seni Kulinari + GILA KPOP. Hehehehe All the best to you Nadia. Nanti kasi aku rasa masakan kau tauu. Kawan-kawan aku comel-comel belaka kannn. Sebelah kanan tu Reeznesha, yang kiri sekali tu pula Syafiqah but we call her as Iqa. Diorang berdua ni pun pandai-pandai belaka.

Sampai sini je dulu entri kali ni. Kalau aku ada cerita lagi yang nak diceritakan, aku akan update cepat-cepat dekat sini. Take caree. Assalamualaikum.

1 comment:

  1. Begitulah nilai persahabatan...suka duka tawa riang pertemuan dan perpisahan tidak dapat dielakkan. Yang penting ukhuwah sesama sahabat seagama tetap terjalin mesra sampai bila-bila...dewasa, berkeluarga dan tua...hehehe.

    ReplyDelete